Merken bij Atelier Belle

Atelier Belle heeft, naast het voeren van eigen creatieve sieradenlijn en vervaardigen van klantgerichte sieraden,
een aantal merken die worden gevoerd.

De genoemde merken zijn met zorg gekozen op de juiste kwaliteitsbeleving en degelijkheid. Dit om maximaal aan te sluiten bij de boodschap die Atelier Belle wenst uit te stralen naar haar klanten.

Aller Spanninga

Aller Spanninga heeft alles in huis om trouwringen te kunnen presenteren die het waard zijn om bijzondere momenten te bezegelen. Niet voor niets kan Aller Spanninga buigen op 150 jaar ervaring in “het gouden ambacht”

Bezoek de website

Atelier Meijlis

Meijlis sieraden, sieraden met een luxe uitstraling. Meijlis ontwerpt zowel unieke stukken als vaste collecties. Gemaakt en ontworpen door Lotte en Richard Meijlis.

Bij Atelier Belle vind u verschillende sieraden van dit merk in de vitrines. De sieraden van Meijlis die niet in de vitrines liggen zijn ook te bestellen via ons atelier.

Bezoek de website

MoM with Jewels

Zilveren sieraden die gemaakt worden door Lotte Meijlis. Naast het Merk Meijlis ontstond MoM with Jewels.

Handgemaakte sieraden, toegankelijk voor iedereen.

Bezoek de website

Hirsch

Hirsch ontwikkelt en produceert de meest gedetailleerde en de mooiste armbanden ter wereld. Deze armbanden zijn zonder meer prachtige toevoegingen aan ieder horloge.

Naast duurzaamheid, draagcomfort en aantrekkelijke looks brengt Hirsch de technische functionaliteit van deze slimme metgezellen van horloges tot in de perfectie.

Bezoek de website

Hagerty

Specialist in het reinigen van uw kostbaarheden. Hagerty is al sinds 1895 bezig om reinigingsmiddelen te ontwikkelen voor kostbare materialen zoals edelstenen en edelmetalen. Een merk dat wordt aanbevolen en veelvuldig gebruikt wordt door juweliers en professionals omdat deze als geen ander de waarde van uw sieraad snappen en erkennen.

Bezoek de website