Services bij Atelier Belle

Naast het vervaardigen van sieraden, kunt u ook bij Atelier Belle terecht allerlei andere sieraden-gerelateerde services.

Sieraden service

Het kan voorkomen dat uw sieraad gerepareerd of gerenoveerd moet worden. In deze gevallen kunt u ook terecht bij Atelier Belle.

Let wel, dat het niet perse door een ongelukje hoeft te zijn dat uw sieraad aandacht nodig heeft. Door veelvuldig dragen kan slijtage een oorzaak zijn voor het dunner worden van materiaal of het verzwakken van een steenzetting.

Bij twijfel over de staat van uw sieraad kunt u altijd langskomen om uw sieraad te laten reinigen en een onderhoudsbeurt te geven.

Maatwijziging sieraden

Heeft u een sieraad wat te strak, of te los zit? Dan bent u bij Atelier Belle aan het goede adres.

Er is specialistisch gereedschap en vakkennis aanwezig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met bijvoorbeeld het op maat maken van ringen of het inkorten van colliers of metalen horlogebanden.

Graveren

Atelier Belle beschikt over graveer gereedschap. Dit betreft graveren op platte objecten of op cilindrische vormen zoals ringen.

De wijze van graveren leidt ertoe dat de lettertype keuze beperkt is tot 7 lettertypes

Atelier Belle verzorgt ook lasergravures.

Horloges service

Ook voor het onderhoud van uw horloge en kleine uurwerken kunt u bij Atelier Belle terecht. Eenvoudige klussen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe batterij of vervangen van een horlogeband wordt voor u verzorgd.

Voor technisch complexere klussen zoals uurwerkrenovatie werkt Atelier Belle nauw samen met een aantal sterke specialisten.

Inkoop edel metaal

Er zijn diverse mogelijkheden waar u met uw gouden en/of zilveren sieraden bij Atelier Belle terecht kunt. Zo is het mogelijk om oude gouden en/of zilveren sieraden bij Atelier Belle in te leveren tegen een geldbedrag of het oude materiaal te gebruiken bij het laten vervaardigen van een nieuw sieraad.

Ook is het mogelijk om, bij de aanschaf van nieuwe sieraden met deze waardevolle materialen te betalen.

Uiteraard houdt Atelier Belle rekening met de metaal dag koers.